Delicious Martha - Pàgina 11 de 12 - Radio Maricel
03/11/2014

Les garrofes i les guixes opten a ser baluards d’Slow Food

Slow Food Garraf ha deixat a l’arca del gust del darrer Saló del gust Terra Madre celebrat a Torí, una xocolata de garrofes i unes guixes, amb l’objectiu que ambdós productes es puguin incorporar en un futur dins dels baluards d’Slow Food. A la comarca no se’n cultiven de guixes, i les garrofes han anat marxant de moltes taules. Valen Mongay ens comenta la seva experiència al saló de Torí. […]
24/10/2014

La cuina de la Marta: ha arribat l’hora dels panellets

Quantes vegades heu pensat a fer-los, però no us hi heu posat de debò? Aquesta setmana la Marta Sanahuja us proposa uns panellets assortits. Ella ens explica tots els detalls i pels qui volgueu recuperar la recepta us convidem a visitar el seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
17/10/2014

La cuina de la Marta: “Dorayakis” farcits de crema de xocolata

La Marta Sanahuja ens presenta avui una especialitat de la rebosteria japonesa creada ara fa 100 anys: uns Dorayakis farcits de crema de xocolata a punt per a qualsevol moment del dia. La recepta i la seva elaboració la podreu trobar al blog Delicious Martha. Escolteu-la
03/10/2014

La cuina de la Marta: un “Dulce de leche” casolà

Avui la Marta Sanahuja ens presenta unes postres popularíssimes a l’hemisferi sud. Un Dulce de leche casolà que només demana paciència. Molta paciència…. La recepta i els suggeriments de presentació els trobareu en el seu blog, delicious Martha. Escolteu-la
01/10/2014

Durant tot el mes d’octubre, segona edició del “Tasta Sitges”

Durant tot el mes d’octubre, els 14 restaurants del Club de Tast del Gremi d’Hostaleria de Sitges organitzen una nova edició del Tasta Sitges, en la qual oferiran mitges raccions d’algunes de les seves especialitats gastronòmiques, acompanyades d’una copa de vi de bodegues Miquel Torres, o d’una de cava de caves Torelló, al preu de 9€. A més, visitant quatre establiments es podrà participar en un sorteig de nits d’hotel o […]
26/09/2014

La cuina de la Marta: “Brownie” de xocolata blanca

Marta Sanahuja avui ens presenta un clàssic de la rebosteria sovint elaborat amb xocolata negra. En aquest cas, la Marta ens proposa un Brownie de xocolata blanca ben fàcil de fer i deliciós d’assaborir. La recepta detallada la podeu trobar al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
29/08/2014

Una delícia turca: el Baklava

Marta Sanahuja ens presenta avui unes postres tradicionals de la cuina turca: el Baklava. Un pastís fet a la manera d’una lassanya que combina capes de pasta filo combinades amb un farcit de nous, ametlles, festucs i canyella, i tot plegat regat amb un lleuger almívar aromatitzat. La Marta ens ha explicat tots els detalls per a elaborar-lo. La recepta sencera la podeu trobar al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la