Delicious Martha - Pàgina 12 de 12 - Radio Maricel
22/08/2014

La recepta de la Marta Sanahuja: pizza cruixent de farigola amb formatge de cabra i espinacs

En tres quarts d’hora, i una mica de paciència per a no trencar-la al sortir del forn, podeu tenir feta a casa aquesta recepta que té com a base la pasta filo. Tots els detalls de la seva elaboració i els ingredients per a fer-la els podeu trobar al blog Delicious Martha. La Marta Sanahuja ens l’explica. Escolteu-ho
08/08/2014

El món de les galetes de la Carme Suñé

Fa un any la Carme Suñe va començar l’aventura de la elaboració de galetes artesanes per encàrrec. Un dels seus darrers treballs ha estat la creació de les galetes amb les quals l’Ajuntament ha obsequiat a les Vinyets en la recepció anual que es fa la vigília de la diada. Amb ella parlem d’aquesta vocació que l’ha portada a realitzar encàrrecs de tota mena. El blog de la Carme porta […]
25/07/2014

La recepta de la Marta: Cous Cous a la Panzanella

La Marta Sanahuja ens presenta la recepta del Cous Cous alla panzanella, que podeu trobar publicada al seu blog, Delicious Martha, i ens comenta la seva experiència ahir participant en l’esdeveniment de Philips a la Fragata: cocina y disfruta de corazón. Escolteu-la
11/07/2014

La recepta de la Marta: Coca salada amb figues, ibèric i formatge

Marta Sanahuja ens porta, com cada setmana, una recepta de cuina. Avui, ens explica com fer una coca salada amb una base de pasta de full i al seu damunt hi posarem pernil ibèric, formatge de cabra i unes figues que li donaran aquell punt de dolçor. Els ingredients i la seva preparació els trobaran de forma detallada a www.deliciousmartha.com Escolteu-la
04/07/2014

La recepta de la Marta: pastís commemoratiu i gelatina de síndria i maduixa

Marta Sanahuja ens ofereix aquesta setmana dues receptes. Un pastís commemoratiu de ‘l’Independence Day’ nord americà que sorprendrà a aquells que el vulguin provar i una gelatina de síndria i maduixa que pot esdevenir una alternativa a la clàssica peça de fruita. Ambdues receptes les trobaran detallades a www.deliciousmartha.com  Escolteu-ho
27/06/2014

La recepta de la Marta: Essència de cafè

Marta Sanahuja ens ofereix aquesta setmana la seva recepta: una essència de cafè. Una recepta fàcil de fer a base d’un bon cafè mòlt, sucre i aigua, i que podreu trobar a www.deliciousmartha.com Escolteu-ho
20/06/2014

La recepta de la Marta: Baba Ghanoush o Mutabal Betinjan

A partir d’aquesta setmana, tots els divendres, Marta Sanahuja ens oferirà una recepta de cuina. Aquesta setmana comencem amb un Baba Ghanoush o altrament dit Mutabal Betinjan, un plat originari de la cuina àrab que consisteix en un puré d’albergínia rostida. La recepta la podran trobar a la seva pàgina www.deliciousmartha.com Escolteu-la