Delicious Martha - Pàgina 10 de 12 - Radio Maricel
29/05/2015

La cuina de la Marta: us atreviu amb un maridatge?

Marta Sanahuja ens proposa avui un maridatge entre el salmó fresc i el vi negre. Una recepta de nius de pasta amb salmó i salsa Bearnesa, acompanyats d’un negre de criança de les bodegues Joan Sardà. La recepta i tots els detalls la podeu consultar en el seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
24/04/2015

La cuina de la Marta: coques salades de mozarella, ceba, foie i reducció de Merlot Forvm

La Marta Sanahuja ens presenta avui unes coques salades de mozarella, ceba, foie i reducció de Merlot Forvm. Si voleu recuperar la recepta i consultar-ne d’altres us recomanem que visiteu el seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
10/04/2015

La cuina de la Marta. Una recepta típica portuguesa: “Bacalhau à Brás”

Avui la Marta Sanahuja ens porta una recepta de bacallà típica de Portugal. El Bacalhau à Brás, o bacallà daurat, on hi prenen un paper destacat la patata i els ous remenats. La elaboració i la recepta la podeu consultar també al seu blog, Delicious Martha. Escolteu-la
02/03/2015

El “Pop atlàntic” del restaurant Arume de Barcelona, guanyador de “La tapa de l’any”

La tapa Pop atlàntic, del restaurant Arume de Barcelona, s’ha proclamat guanyadora de les dotze finalistes del certàmen La tapa de l’any, que, organitzat per Turisme de Sitges, el Gremi d’Hostaleria i Estrella Damm, ahir es va celebrar al Meliá Sitges, conduït per Alberto Chicote i Quim Masferrer. En segona posició va quedar la tapa Passió per l’olla Aquelarre, del restaurant Firo Tast de Barcelona, i en tercera el Trifàssic de pota blava del restaurant […]
20/02/2015

La recepta de la Marta: Marshmallows de xocolata

Si us agraden els “núvols” us agradaran segur, i si no us agraden els “núvols” perquè penseu que son massa embafadors, aquests us captivaran perquè son fets amb xocolata negra. La Marta Sanahuja ens comenta la recepta que, com moltes altres, la podeu trobar en el seu blog Delicious Martha. Escolteu-ho
06/02/2015

La cuina de la Marta: un ‘Butterkuchen’ o coca de mantega

Avui la Marta Sanahuja ens porta una recepta típica alemanya: el butterkuchen. Un pastís de mantega que, a diferència del que es pugui pensar, no és tan dolç com sembla. Aquesta i moltes altres receptes les podeu trobar al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
04/02/2015

El sommelier sitgetà Bruno Tannino reconegut en el prestigiós blog gastronòmic “Cuaderno Matoses”

El sommelier sitgetà Bruno Tannino, actualment membre de l’equip del restaurant de l’hotel Torralbenc a Menorca, ha estat reconegut pel prestigiós blog gastronòmic Cuaderno Matoses, com a finalista en la categoria de millor sommelier i mereixedor d’una menció especial a la vocació i entusiasme en el treball amb la brigada. Conversem amb ell sobre la seva visió del sector en l’actualitat des de l’experiència d’una carrera que començà a Sitges. Escolteu-lo
05/12/2014

La cuina de la Marta: sultanes de coco

Fàcil d’elaborar i més de menjar. Avui la Marta Sanahuja ens ofereix unes sultanes de coco que, si voleu, podeu decorar amb xocolata. La recepta la podeu recuperar al seu blog Delicious Martha, on, si us hi atreviu, aquesta setmana també hi trobareu el procés d’elaboració dels popularíssims Panettone. Escolteu-la