Delicious Martha - Pàgina 8 de 12 - Radio Maricel
20/05/2016

La cuina de la Marta: una truita pels qui no saben fer truites

Marta Sanahuja ens proposa avui una revisió de la clàssica truita d’espàrrecs, amb la incorporació del Shiitake, un bolet comestible provinent de l’est asiàtic. Podeu recuperar la recepta i consultar-ne d’altres al seu blog. Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/05/20/cuina_20052016.mp3
13/05/2016

La cuina de la Marta. Coneixeu el “Bimi”? Avui us proposem una deliciosa pizza de pesto i Bimi

Avui la Marta Sanahuja us proposa que tasteu el Bimi, una verdura nascuda de l’encreuament entre el bròquil i la col xinesa, amb una pizza de pesto i bimi que us sorprendrà. Podeu recuperar la recepta i consultar-ne d’altres al seu blog, Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/05/13/cuina_13052016.mp3
15/04/2016

La cuina de la Marta. Una sopa de salmó tradicional de Finlàndia: Lohikeitto

Salmó, patata i porros. Aquests son els ingredients bàsics per a fer una de les sopes més tradicionals de Finlàndia i els països nòrdics: la Lohikeitto. La Marta Sanahuja ens explica la recepta, que podeu trobar al costat d’altres propostes en el seu blog Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/04/15/cuina_15042016.mp3
01/04/2016

La cuina de la Marta: Des de Múrcia, un “Pan de Calatrava”

Una recepta ben tradicional de Múrcia i no massa coneguda arreu d’Espanya, nascuda d’aquella cuina que sabia aprofitar les restes de pa sec. La Marta Sanahuja avui ens porta un “Pan de Calatrava” boníssim i ben fàcil de fer, aprofitant aquells trossos de coca, croissants, magdalenes i brioixeria que hagin quedat en el rebost de casa. La recepta completa i altres propostes les podreu trobar al seu blog Delicious Martha.  Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/04/01/cuina_01042016.mp3
18/03/2016

La cuina de la Marta. Núvols d’ou.

Així d’espectaculars queden aquests núvols d’ou que avui ens proposa Marta Sanahuja per a sortir de la rutina de sempre. I no cal ni paella ni oli. Són fets al forn. Podeu recuperar la recepta i consultar-ne moltes d’altres al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/03/18/cuina_18032016.mp3
12/02/2016

La cuina de la Marta. Maduixes farcides de Speculoos

Marta Sanahuja ens proposa avui una recepta que incorpora un tipus de galeta tradicional molt popular a Bèlgica i altres països del centre de Europa: les Speculoos. Podeu recuperar la proposta d’avui i consultar altres receptes de la Marta en el seu blog Delicious Martha. Us oferim també el video en el qual es fa la recepta pas a pas. Escolteu-ho
28/12/2015

El Restaurant Disfrutar del sitgetà Oriol Castro, nova estrella Michelin

Conversem amb el cuiner i copropietari del Restaurant Disfrutar de Barcelona, el sitgetà Oriol Castro. L’establiment, malgrat que només té un any, ha rebut la seva primera estrella Michelin i ha estat distingit, a més, com a millor restaurant de Catalunya. Castro, antic cap de cuina del popular Bulli, ens dóna les claus per entendre un ofici que demana molta fidelitat i l’anar millorant cada dia una mica. Escolteu-ho
18/12/2015

La cuina de la Marta. Un Nadal… de xocolata

Marta Sanahuja ens proposa avui una versió del popularíssim Brownie de xocolata adaptat a les festes. Uns llaminers arbres de Nadal. La recepta la podeu recuperar al web Delicious Martha, i la podeu aprendre molt fàcilment a través d’aquest tutorial en video. Escolteu-la
30/10/2015

La cuina de la Marta: un clàssic nordamericà, el “Pumpkin pie”

La Marta Sanahuja ens proposa avui un deliciós pastís de carabassa, que es propi de la celebració del dia d’acció de gràcies als Estats Units, que tradicionalment se celebra el quart dijous del mes de novembre. La recepta la podeu recuperar al seu bloc Delicious Martha. Escolteu-la