Delicious Martha - Pàgina 9 de 12 - Radio Maricel
09/10/2015

La cuina de la Marta. Roses de poma amb pasta de full

Tan delicioses com insinúa el seu aspecte. Marta Sanahuja avui ens presenta unes roses de poma amb pasta de full. La recepta complerta la podeu recuperar al seu blog Delicious Martha. I per si creieu que la recepta és complicada, aquí teniu un video fet per la Marta que us ajudarà. Escolteu-la
08/10/2015

Anton Rafecas ens presenta el “Tasta Sitges 2015”

Amb Anton Rafecas, membre de la junta del Club de Tast de Sitges, comentem els aspectes bàsics de l’edició d’enguany del Tasta Sitges, que ofereix mitges raccions de plats d’alta gastronomia, maridats amb una copa de cava Torelló o una copa de vi de bodegues Torres, al preu de 12€. El fulletó amb totes les quinze especialitats que es presenten enguany el podeu veure aquí. Escolteu-lo
18/09/2015

La cuina de la Marta: torrades franceses

Després de les vacances d’estiu, retrobem l’espai de cuina de Marta Sanahuja amb una recepta d’èxit segur, que tant pot servir per a postres d’un dinar, o per a un esmorzar carregat d’energia. Son les torrades franceses. La recepta també la podreu trobar en el renovat blog de la Marta, Delicious Martha. Escolteu-la
10/08/2015

Javier Garcia Peña (Top Chef) desembarca a Sitges per a presentar una creació seva per a McDonald’s

Un dels concursants més populars de la segona edició del talent-show “Top chef” d’Antena 3, Javier García Peña, va passar pel port d’Aiguadolç el passat dijous per a presentar la darrera creació que ha fet per a McDonald’s. Peña, que a Top chef va aconseguir guanyar la prova de “el reto de la hamburguesa” ens explica com ha viscut l’experiència de treballar en un àmbit molt estigmatitzat per l’oferta de […]
31/07/2015

La cuina de la Marta. Un clàssic de l’estiu: Carpaccio de bacallà

Marta Sanahuja ens acosta avui la seva versió d’una de les receptes clàssiques en qualsevol menú d’estiu: el carpaccio de bacallà. Els detalls de la recepta els podreu trobar, i la seva singular història, les podreu trobar al blog Delicious Martha. Escolteu-la
01/06/2015

Comença “Octopusitges 2015” Un juny dedicat a la cuina del pop, la sèpia i el calamar als restaurants del Club de Tast

El club de tast del Gremi d’Hostaleria de Sitges organitza durant tot el mes de juny les jornades gastronòmiques Octopusitges 2015, dedicades al pop, la sèpia i el calamar. Durant tot el mes els restaurants del club oferiran un plat d’alta gastronomia que es podrà consumir en format de tastet de mitja ració, que es podrà acompanyar amb una copa de vi de bodegues Torres o una copa de cava […]