Marta Sanahuja avui ens presenta un temptador mini volcà de xocolata. La recepta complerta la podeu recuperar al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
Tan delicioses com insinúa el seu aspecte. Marta Sanahuja avui ens presenta unes roses de poma amb pasta de full. La recepta complerta la podeu recuperar al seu blog Delicious Martha. I per si creieu que la recepta és complicada, aquí teniu un video fet per la Marta que us ajudarà. Escolteu-la
Amb Anton Rafecas, membre de la junta del Club de Tast de Sitges, comentem els aspectes bàsics de l’edició d’enguany del Tasta Sitges, que ofereix mitges raccions de plats d’alta gastronomia, maridats amb una copa de cava Torelló o una copa de vi de bodegues Torres, al preu de 12€. El fulletó amb totes les quinze especialitats que es presenten enguany el podeu veure aquí. Escolteu-lo
Marta Sanahuja ens porta aquesta setmana un pastís de peres. Tots els detalls de la recepta els podeu recuperar al seu bloc: Delicious Martha. Escolteu-la
La Marta Sanahuja ens porta una recepta ràpida per a qualsevol moment. Una coca de tomàquets secs amb formatge Brie. Tots els detalls els trobareu al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
Després de les vacances d’estiu, retrobem l’espai de cuina de Marta Sanahuja amb una recepta d’èxit segur, que tant pot servir per a postres d’un dinar, o per a un esmorzar carregat d’energia. Son les torrades franceses. La recepta també la podreu trobar en el renovat blog de la Marta, Delicious Martha. Escolteu-la
Un dels concursants més populars de la segona edició del talent-show “Top chef” d’Antena 3, Javier García Peña, va passar pel port d’Aiguadolç el passat dijous per a presentar la darrera creació que ha fet per a McDonald’s. Peña, que a Top chef va aconseguir guanyar la prova de “el reto de la hamburguesa” ens explica com ha viscut l’experiència de treballar en un àmbit molt estigmatitzat per l’oferta de […]
Marta Sanahuja ens acosta avui la seva versió d’una de les receptes clàssiques en qualsevol menú d’estiu: el carpaccio de bacallà. Els detalls de la recepta els podreu trobar, i la seva singular història, les podreu trobar al blog Delicious Martha. Escolteu-la
Marta Sanahuja ens porta avui una recepta oriental: uns fideus d’arròs amb pollastre i verdures. Trobaran la recepta i tot el procés de preparació al seu blog Delicious Martha Escolteu-ho
Marta Sanahuja ens proposa aquesta setmana un risotto de gambes i llagostins, amb un maridatge de vi blanc Joan Sardà. Trobaran aquesta i d’altres receptes al seu blog Delicious Martha. Escolteu-ho
Marta Sanahuja, la nostra col·laboradora en l’espai de cuina dels divendres al matí, va presentar ahir al programa Cuines de TV3 una recepta de roses de pasta fil·lo. Us oferim el clip de video del programa, i us recordem que totes les receptes de la Marta les trobareu al seu blog Delicious Martha. [/embed]
Marta Sanahuja ens acosta aquesta setmana un segon maridatge: un tiramisú de fruits vermells acompanyat d’un cava rosat. Podran trobar la recepta al seu blog Delicious Martha Escolteu-ho
Marta Sanahuja ens acosta avui una combinació de sabors que no us deixarà indiferent. Si voleu recuperar la recepta només cal que visiteu el seu blog, Delicious Martha. Escolteu-ho
Avui Marta Sanahuja ens presenta una recepta deliciosa, per a gaudir ben freda. Un pastís de llimona amb cobertura de merenga gratinada. La recepta completa la podeu trobar al seu blog Delicious Martha. Escolteu-la
El club de tast del Gremi d’Hostaleria de Sitges organitza durant tot el mes de juny les jornades gastronòmiques Octopusitges 2015, dedicades al pop, la sèpia i el calamar. Durant tot el mes els restaurants del club oferiran un plat d’alta gastronomia que es podrà consumir en format de tastet de mitja ració, que es podrà acompanyar amb una copa de vi de bodegues Torres o una copa de cava […]